06 jun 2018
juni 6, 2018

Zwangerschapsyoga

0 reacties
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
06/06/2018 - 07/06/2018
19:30 - 21:00

Locatie
Buurthuis Bloemwijk

Categorieën


Afbeeldingsresultaat voor zwangerschapsyogaDe lessen zwangerschapsyoga bestaan uit een combinatie van lichaamshoudingen, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Het is een zachte vorm van yoga, die lichaam en geest in balans brengt en de ademhaling en de concentratie verbetert.
Zwangerschapsyoga heeft tot doel om de moeder fysiek en geestelijk op de geboorte van haar kind voor te bereiden. Tijdens de yogales zal het lichaam door middel van specifieke oefeningen worden voorbereid op de bevalling. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ontspannings- en ademoefeningen, speciaal voor de zwangerschapsperiode.
De ongeboren baby is heel ontvankelijk voor de lichamelijke en geestelijke toestand van de ouders. Door deze yoga leer je je van deze toestand bewust te zijn, en deze te beïnvloeden. Voor het kind wordt een basis gelegd voor een harmonieuze ontwikkeling, die zal doorwerken in het verdere leven.
Er kan op elk moment van de zwangerschap aan de lessen worden deelgenomen. Hoe eerder men komt, des te beter men zich geestelijk en lichamelijk kan voorbereiden. Gebruikelijk start men tussen de 20e en 25e week van de zwangerschap, maar eerder of later kan natuurlijk ook.
Voorafgaand aan de eerste les zwangerschapsyoga graag even bellen voor een kort kennismakingsgesprek.

Donderdag 19.30 – 21.00
Zwangerschapsyoga vanaf 12 oktober
Yogastudio Held op Sokken
Janneke Mesman
0641007076
info@yogastudio-heldopsokken.nl
www.yogastudio-heldopsokken.nl